• Type:
  • Duration:
  • Average Rating:

Maha Yoga Abonament Lunar

 

Ce spun abonații noștri

Acestă platformă online este locul unde te încarci cu energie pozitivă. Este o binecuvântare în viața mea, deoarece ea este refugiul meu. Aștept cu nerăbdare, în fiecare săptămână, conținutul nou. Este o sursă de energie.

Ana M.

Dacă ar fi să recomand ceva, abonarea la platforma Maha Yoga este prima opțiune.
Articole, cărți, cursuri de yoga și meditație este exact ce aveam nevoie pentru a fi în formă, pentru a fi împacată cu sinele și pentru a avea parte de liniștea sufletească.

Liviu A.

Recomand cu căldură platforma Maha Yoga! Schimbările în bine au început să apară după ce am practicat yoga si meditație. De altfel, am citit articole interesante care mi-au schimbat gândirea. Multumesc mult!!!

Teodora V.

Aici am reușit să ma regăsesc, să îmi descopăr latura spirituală. După fiecare interacțiune sunt mult mai energică, sunt mereu fericită și împlinită. Iubesc acest stil de viață!

Daria T.

Recomand cu toată încrederea lecțiile de la Maha Yoga Studio. Am creat o legatură puternică cu instructorii, am descoperit tehnici de yoga cu adevărat autentice, pe care nu le-am întâlnit la alte cursuri.

Rareș I.

Spiritualitatea este calea spre cunoaștere și fericire. Experiența mea la Maha Yoga nu poate fi descrisă în cuvinte.
Am învățat să îmi ascult instinctul și dorințele cu adevărat.

Andreea C.

Platforma online Maha Yoga este tot ce aveam nevoie. Pot să practic yoga și meditație oricând și am acces la articole extrem de interesante pe tema de spiritualitate, meditație, sănatate, paranormal, conexiuni extraterestre, cărți, muzică și workshop-uri în orice moment al zilei. Aștept cu nerăbdare conținutul sătămânal. Recomand cu drag!

Ioana G.

 

Average Rating: 5.0 stars (based on 7 ratings)

Plată securizată !

Plăți și conexiuni absolut securizate! Toate datele și tranzacțiile sunt criptate și garantate integral.


Optimizare mobil

Pentru o vizualizare perfectă folosește telefonul în plan orizontal (landscape).

Acces nelimitat

Te abonezi, și ai acces nelimitat la platforma Maha Yoga pentru un abonament de 11,99 EUR, adică mai puțin de 1,9 LEI / zi !

[s2Member-Pro-Stripe-Form level=”1″ ccaps=”” desc=”11,99 EUR /lună (plata se face automat, în fiecare lună)” cc=”EUR” custom=”app.mahayoga.ro” ta=”0″ tp=”0″ tt=”D” ra=”11.99″ rp=”1″ rt=”M” rr=”1″ coupon=”” accept_coupons=”0″ default_country_code=”RO” captcha=”0″ success=”/thank_you/” /]
Scroll to top
s2Member®
error: